Referenties en voorbeelden

Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zie hieronder een aantal projecten die we hebben gerealiseerd:

Zeer tevreden ????

5,0 rating
november 4, 2023

Hoekstra Bouw heeft bij ons perfect werk afgeleverd.
We hebben Hoekstra-bouw ingehuurd voor een vergroting van onze woonboerderij in Uffelte.
Een en ander heel goed uitgevoerd conform tekening, planning en budget.
Ik kan Hoekstra-bouw zeker aanbevelen als zeer betrouwbare en vakkundige aannemer.

Rik

Vervangen achterpui

5,0 rating
november 10, 2022

Marwin en zijn jongens hebben bij ons een aluminium kozijn geplaatst in de achterpui. Dit was op verschillende gebieden een uitdagende klus die zij perfect hebben uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de manier van overleggen, het nakomen van de afspraken en bovenal het vakmanschap.

Henk en Saskia

Allerlei bouw werkzaamheden

5,0 rating
november 8, 2022

We zijn super tevreden over de werkzaamheden die door Hoekstra Bouw zijn uitgevoerd; we hadden meerdere werkzaamheden die gedaan moesten worden en die zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Afspraken werden nagekomen en het contact was vriendelijk. Ook de snelheid waarmee we afspraken konden maken en de werkzaamheden uitgevoerd konden worden, waren prima. De volgende keer gaan we weer naar Hoekstra Bouw.

Dirk

Reacties:

 • Hoekstra-bouw heeft een totale renovatie van onze woning gedaan. Ze hebben meegedacht in de totale aanpak, en zijn zeer oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de renovatie is gedaan en de klantvriendelijke houding van Hoekstra-bouw.
  Arjen M.
 • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
  Roy Naber
 • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
  Wessel De bruin
 • Prima !
  Margreeth V.
 • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
  Arold Van der Kamp
 • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
  R.E. Helwis
 • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
  JGC Versteege
Score

Geef een review voor onze werkzaamheden!

TOP