Verbouw

Laat uw huis verbouwen door Hoekstra-bouw

Is uw woning niet helemaal naar wens, maar wilt u niet verhuizen? Dan biedt Hoekstra-bouw u dé oplossing. Als gespecialiseerd bouwbedrijf staan wij klaar om op vakkundige wijze uw huis te verbouwen in Steenwijk of verdere omgeving. We doen er met alle liefde alles aan om uw droomhuis te realiseren.

Aanbouw, uitbouw en verbouwing

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in houtbouw. Denk hierbij aan houten aanbouwen en uitbouwen zoals een serre, erker, dakkapel of dakraam. Daarnaast werken we regelmatig met kunststof. Een keuken uitbouwen, een zolder verbouwen en de woning van binnenuit isoleren met voorzetwanden behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij zo’n huisaanbouw of -verbouw komt heel wat werk kijken. Bent u niet zo handig of heeft u weinig tijd? Dan raden wij u zeker aan om de werkzaamheden uit handen te geven aan een professional als Hoekstra-bouw.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe we de verbouwing of aanbouw van uw woning moeten verwezenlijken. Daarbij maakt het niet uit of u nu een dakkapel of serre wilt laten bouwen. In principe zijn we van alle markten thuis.

Totaalpakket aan werkzaamheden

Een bijkomend voordeel van ons inschakelen om uw huis te verbouwen is dat wij een totaalpakket bieden. Zo vindt u bij bouwbedrijf Hoekstra-bouw dus alle werkzaamheden onder één dak en hoeft u niet op zoek naar andere professionele bedrijven. Ons werkveld breidt zich uit tot een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk. Hierbij brengen we geen voorrijkosten in rekening. Vooraf komen we graag de situatie bekijken en uw wensen bespreken. Wij kunnen op basis van een offerte of van een uurloon voor u te werk gaan.

Ons uw huis laten verbouwen? Laat een reactie achter via het contactformulier onderaan de pagina of bel ons. Via een van deze wegen kunt u uiteraard ook terecht om uw vragen te stellen of meer informatie op te vragen.

TOP