Onderhoud

Hoekstra-bouw voor vakkundig onderhoud aan uw woning

Wilt u nog jarenlang kunnen genieten van uw huisje? Dan is het belangrijk om regelmatig uw woning te onderhouden. Hoekstra-bouw is hiermee bekend en staat ook klaar voor het onderhoud van uw woning in Steenwijk of verdere omgeving. Dit doen we met grote zorg en tegen scherpe tarieven.

Woonhuis in optimale staat

Door middel van ons deskundige woningonderhoud houdt u uw woonhuis langdurig in optimale staat. Op deze manier kunt u nog voor een langere tijd genieten van uw huisje en bespaart u bovendien in de toekomst op kosten. Achterstallig onderhoud kan er op langere termijn namelijk voor zorgen dat u voor onnodige uitgaven komt te staan. Wij zouden dit erg zonde vinden en zetten ons daarom graag voor u in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hierbij kan het gaan om allerlei soorten werkzaamheden. Zo voeren we dakkapelonderhoud, kozijnonderhoud, dakgootonderhoud, windveeronderhoud en houtherstel uit.

Maar ook als het om eenvoudiger onderhoud aan uw woning gaat, kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een deur schaven. Indien gewenst komen we op regelmatige basis bij u langs om de kans op problemen aan uw huis te verkleinen.

Kozijn onderhoud

Alle draaidelen hebben onderhoud nodig dus ook kozijnen.

  • Levensduurverlenging van kozijnen en hang- en sluitwerk
  • Verduurzaming van wooncomfort: minder tocht- en vochtklachten en betere bediening en beveiliging van de kozijnen
  • Optimale balans tussen isolatie en ventilatie en geen onnodige slijtage

Ramen en deuren die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor betere isolatie en ventilatie. Zo draagt periodiek onderhoud bij aan een goed binnenklimaat, het voorkomt vocht- en tochtklachten én zorgt ervoor dat inbraakpreventie optimaal blijft werken.

wij inspecteert en smeren het hang- en sluitwerk, stellen draaidelen opnieuw af en verhelppen kleine mankementen. Hiermee voorkomt u vroegtijdige slijtage, defecten en ongemak. Vraag ons naar een vrijblijvende offerte

Hoekstra-bouw gaat te werk binnen een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken voor het onderhoud aan uw woning? Vul het contactformulier onderaan de pagina in of bel ons. We helpen u met genoegen verder.

TOP