Nieuwbouw

Houtbouw vakkundig verzorgt door Hoekstra-bouw

Zoekt u naar een betrouwbaar adres die uw houten bouwproject kan verzorgen? Hoekstra-bouw is ervaren met houtbouw in Steenwijk en verdere omgeving. Hierbij gaat het om kleinere projecten rondom het huis en niet om het realiseren van complete nieuwbouwhuizen. Dit doen we tegen betaalbare tarieven en met grote nauwkeurigheid.

Overkappingen, dakkapellen, schuren en meer

Of u nu een dakkapel, overkapping, carport, schuur, garage of tuinhuis wilt laten bouwen, wij kunnen het voor u verwezenlijken. Doorgaans gaan we te werk met red cedar-hout. Dit is een zacht en duurzaam naaldhoutsoort afkomstig uit de Canadese westkust. Het voordeel van dit type is dat het met het juiste gereedschap eenvoudig te bewerken is en zich goed laat verspijkeren, schroeven en verlijmen. Hierdoor is het hout meteen zeer geschikt voor gevelbekleding. Maar natuurlijk kunnen we ook met een ander houtsoort te werk gaan. Laat ons uw wensen weten en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We kunnen zelf het houtskelet, de bedekking en dakconstructie voor u fabriceren. Daarnaast zijn we bekend met installatie- en tegelwerken. Zo kunnen we u een totaalpakket bieden waarbij u maar één aanspreekpunt heeft. Het realiseren van projecten als gastenverblijven en overkappingen in tuinen met een zitje hebben we eveneens mogen doen.

Houten bouwproject naar uw wensen

Voordat we met uw houtbouw starten, komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken en uw ideeën te bespreken. We meten de grond waarop de constructie moet komen te staan op, zodat we aan de slag kunnen gaan met het ontwerp. Pas als alles naar uw wens is, gaan we voor u aan de slag. We werken binnen een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk en brengen geen voorrijkosten in rekening. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit een offerte of een betaling op basis van een uurloon.

Neem contact op met Hoekstra-bouw als u dit bouwbedrijf wilt inschakelen voor uw houtbouw. Dit doet u door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen of door ons te bellen. We helpen u graag verder.

TOP