Renovatie

Hoekstra-bouw voor het renoveren van uw huis

Na verloop van tijd kan het natuurlijk zo zijn dat uw woning aan een renovatie toe is. Dit is meestal het geval bij oudere woonhuizen of wanneer u bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht en de inrichting graag anders ziet. Hoekstra-bouw is bekend met renovatiewerkzaamheden en wilt met genoegen uw huis renoveren in Steenwijk of verdere omgeving.

Van dak tot aan begane grond

We kunnen een gehele of gedeeltelijke woningrenovatie verzorgen. Hierbij kan het gaan om een badkamerrenovatie, keukenrenovatie of zelfs een complete binnenrenovatie. Zo hebben we bijvoorbeeld de binnenkant van een monumentaal pand in Leeuwarden onder handen mogen nemen. Daarnaast zijn we bekend met vele andere werkzaamheden op het gebied van een huis renoveren. Een dakrenovatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. We leggen nieuwe dakpannen als deze aan vervanging toe zijn en kunnen tevens een ingezakt dak restaureren. Ook is het mogelijk om nieuwe dakgoten te plaatsen. U heeft hierbij keuze uit houten dakgoten en kunststof dakgoten. Het voordeel van kunststof dakdelen is bijvoorbeeld dat het op de lange termijn veel goedkoper is. Daarnaast is het zeer onderhoudsarm. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat diverse dakconstructies te realiseren.

Wanneer u een nieuwe keuken of badkamer wenst, kunnen we zelfs leidingen aanleggen en de ruimte betegelen. In principe leveren we u dus een totaalpakket. Het voordeel van alle diensten onder één dak is dat u zelf niet meer op zoek hoeft te gaan naar andere professionele bedrijven.

Woningrenovatie naar uw wensen

Vraagt u ons voor uw woningrenovatie? Dan komen we allereerst bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Als er een klik is tussen beide partijen, kunnen we het gaan hebben over de kosten. U kunt hierbij kiezen voor een offerte op maat of een betaling op basis van een uurloon. Ons werkveld breidt zich uit tot een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk. We brengen geen voorrijkosten in rekening en hanteren altijd betaalbare prijzen. Uiteraard garanderen we u van kwaliteit.

Heeft u nog vragen aan Hoekstra-bouw? Of wilt u ons direct inschakelen om uw huis te renoveren? U bereikt ons via het contactformulier of via het telefoonnummer onderaan de pagina. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

TOP