Energie besparen

Verschillende isolatiemaatregelen

Het isoleren van een woning levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening zetten. Dit kan onder meer door middel van:

 • Dak van buiten isoleren:
  Geschikt voor daken met oude of nieuwe pannen. Een vochtongevoelig en waterdicht isolatieschild zorgt voor een hoge, blijvende isolatiewaarde. Omdat wij aan de buitenzijde werken, heeft u als bewoner maar beperkt overlast. We maken gebruik van een dunne, beperkte opbouwhoogte van 69 mm waar geen aanpassingsgoot voor nodig is.
 • Voorzetwanden:
  Een prima alternatief wanneer een spouw te smal of dicht is voor naïsoleren. De werkzaamheden dienen van binnenuit te gebeuren, waarbij vensterbanken en kantstukken eveneens breder worden. Stopcontacten kunnen hiermee op iedere gewenste plek komen. Bovendien stuken wij de wanden strak.
 • Ramen isoleren:
  Enkel glas of oud dubbel glas zijn de grootste bronnen van warmteverlies. Het is daarom belangrijk isolatieglas aan te laten brengen om alles van uw slaapkamerraam tot een dakraam te isoleren. Dit is een ideale investering.
 • Vloerisolatie:
  Afhankelijk van uw type vloer en de kruipruimte isoleren wij op de meest passende manier om de R-waarde te halen. Uiteraard voeren wij hierbij tevens de inspectie onder uw vloer uit.

Hoekstra Bouw staat in de wijde omgeving rondom Steenwijk voor u klaar om uw isolatie te regelen, zodat u snel en tot ver in de toekomst energie en kosten kunt besparen. Maak een afspraak met de specialist door ons te bellen. Vragen stellen kan langs deze weg of via onderstaand contactformulier. We zijn u graag van dienst!

Jarenlang continu voordeel

De voordelen van woningisolatie merkt u het hele jaar door. ’s Winters heeft u het binnen warm, terwijl het in de zomer koeler is. Uiteraard heeft u hierdoor eveneens minder stookkosten. Op die manier bespaart u fiks op uw vaste lasten. Hieronder ziet u de gemiddelde kosten en jaarlijkse besparing van enkele isolatiemaatregelen.

  Gemiddelde eenmalige kosten (tussenwoning) Jaarlijkse besparing
Dakisolatie € 5.200 € 650

 

Wanneer u uw zolder goed isoleert, biedt dat veel voordelen op zowel korte als lange termijn:

 • De energiekosten dalen

Warme lucht in huis stijgt op. Hierdoor verzamelt deze warmte zich op zolder. Wanneer de zolder niet goed geïsoleerd is, ontsnapt de warmte. Door zolder isolatie te plaatsen ontsnapt deze warmte niet en dalen uw energiekosten direct.

 • De woning stijgt in waarde

Het is logisch dat een woning makkelijker verkocht wordt wanneer de nieuwe bewoners minder geld uit hoeven te geven aan energiekosten en meer comfort ervaren. Door uw zolder goed te isoleren stijgt de waarde van uw woning dus aanzienlijk. Daarnaast kan slechte isolatie zelfs nadelig zijn voor de waarde van uw woning. Een Energie Prestatie Certificaat (EPC) geeft het energieverbruik van een woning weer. Wanneer een EPC uw woning laag beoordeelt, zal dit een negatieve invloed hebben op het gedrag van potentiële kopers.

 • De kosten zijn snel terugverdient

In de meeste gevallen verdient zolderisolatie zichzelf terug binnen 3 tot 5 jaar. De precieze terugverdientijd hangt af van de constructie van uw dak en het soort isolatiemateriaal.

[[[["field13","contains","Met complete afwerking (per m2)"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field8","contains","Ja ik wil met bovenstaande gegevens een prijsopgave aanvragen."]],[["show_fields","field9,field10,field11,field18,field28,field36"]],"and"],[[["field14","equal_to","Dakraam 4 pans met isolatie glas en aftimmering 484\u20ac"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field15","equal_to","Dakraam 6 pans met isolatie glas en aftimmering 726\u20ac"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field16","equal_to","Manchet dakdoorvoer \u20ac60,50"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field40","contains","Met complete afwerking (per m2)"]],[["show_fields","field41"]],"and"]]
1 Step 1

Actie Dak- en Zolderisolatie
Bereken direct uw prijs!

Zolderisolatie:
Gratis warmtescan

Prijs inclusief BTW*: €[(field4 * 104)]

(Dit bedrag is inclusief inmeten, restafval afvoer en aftimmering. En exclusief ca 30% subsidie) in een straal van 100 km Steenwijk


*Vraag naar voorwaarden en "buren korting"

Check
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Hoekstra - Bouw

Voor

Voor

Na

Na

Nog sneller terugverdienen?

PROFITEER VAN DE EXTRA HOGE SUBSIDIE TM 31 DECEMBER 2020! (30% op het totaalbedrag).

LET OP! tm 31 december 2020 EXTRA HOGE SUBSIDIES I.V.M. CORONA: 30% IN PLAATS VAN 20%

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner

Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus 2019 voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan.

Let op: de subsidiebedragen zijn tijdelijk verhoogd. U komt voor deze tijdelijke verhoogde subsidiebedragen in aanmerking als minstens één van de minimaal 2 isolatiemaatregelen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) na 1 juni 2020 is uitgevoerd en betaald. Het tijdelijk verhoogde subsidiebedrag is beschikbaar van 1 juni 2020 tot en met 31 december 2020.

Lees meer op RVO.nl:

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-en-bewoner?utm_campaign=bzk-isolatie-01-2020&utm_medium=search&utm_source=google&utm_content=ros-search-algemeen&utm_term=searchad-multi-device-cpc-performance

Voor uw zolder maken we gebruik van ISOvlas:

Mooi….zonder tussenprofiel

Isovlas Reno TG ELEGANT voor binnen; esthetisch, comfortabel en uitzonderlijk betaalbaar

Alle voordelen van Isovlas Reno Interieur maar dan mooier. Flexibele isolatie uit vlas op een harde, gladde, stootvaste, afwasbare en prachtig afgewerkte onderplaat. Even slim als logisch. Isovlas Reno TG Elegant is de duurzame, ecologische en economische hoogwaardige esthetische oplossing voor na-isolatie van binnenuit.

Isovlas Reno TG Elegant heeft alles in zich. Het is de mooiste en de beste na-isolatie tegen kou, warmte en geluid. Het flexibele, oversized vlaspakket op de harde onderplaat (de luxe zichtzijde) dicht het alle hoeken en gaten. Isovlas Reno TG Elegant verwerkt snel, gemakkelijk en gezond: géén irritatie van ogen, huid en luchtwegen.

• Winterwarm, zomerkoel • De beste geluidsisolatie • De beste vochtregulatie • Biobased • Sterk brandvertragend • Stootvaste, afwasbare esthetische onderplaat • Positieve CO2 balans • Ook op maat

TOP