Isolatie

Binnen 1 dag uw dak volledig geïsoleerd

Bij Hoekstra Bouw bent u aan het juiste adres om uw zolder of dak volledig te laten isoleren. Dakisolatie heeft vele voordelen: u bespaart jaarlijks tot wel € 650 op uw energierekening en uw woning stijgt in waarde. Zo heeft u de kosten van dakisolatie snel terugverdiend. Wij regelen niet alleen de isolatie voor u, maar door onze jarenlange ervaring zijn wij experts in het compleet afwerken van uw zolder. Daarnaast zijn er meerdere subsidiemogelijkheden

Wij isoleren uw dak al voor € 50 per vierkante meter. Volledig afgewerkt voor € 80 per vierkante meter.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom heeft u Hoekstra Bouw nodig?

 • De energiekosten dalen
 • Uw investering snel terugverdiend
 • De waarde van uw woning stijgt
 • Subsidie op energiebesparende maatregelen

Waarom dakisolatie?

U twijfelt of u uw dak of zolder wilt laten isoleren? Dat is niet nodig! Aan het isoleren van uw dak of zolder zitten namelijk vele voordelen:

 • De energiekosten dalen
  Wanneer u uw dak of zolder laat isoleren gaat u voor jarenlang continu voordeel. Niet alleen houdt uw huis de warmte langer vast door goede isolatie, ook blijft uw huis bij hete temperaturen koeler. Door de constantere temperatuur in een goed geïsoleerd huis bespaart u op stookkosten en energiekosten. Dit gaat u merken in de besparing op uw vaste lasten! Zo kan je jaarlijks tot wel €650 besparen.
 • Uw investering snel terugverdiend
  Uw dak of zolder isoleren kost gemiddeld voor een tussenwoning ongeveer €5.000,-. Dit lijkt een flinke uitgave, maar doordat u bespaart op uw vaste lasten heeft u dit bedrag snel weer terugverdiend!
 • De waarde van uw woning stijgt
  Wanneer u uw dak of zolder laat isoleren, stijgt de waarde van uw woning. Potentiële kopers zien deze besparing op de vaste lasten als groot voordeel. Bij Hoekstra Bouw zorgen we bij de isolatie ook voor de afwerking: dit gebeurt met het beste materiaal en zorgt voor hoge kwaliteit. Dit voegt waarde aan u huis toe.
 • Subsidie op energiebesparende maatregelen
  Wanneer u meer dan één energiebesparende maatregel uitvoert, kunt u subsidie ontvangen vanuit de Rijksoverheid. Zo heeft u de kosten van uw isolerende maatregelen nog sneller terugverdiend!

Mogelijkheden bij Hoekstra Bouw

Er zijn veel mogelijkheden om uw dak of zolder professioneel te laten isoleren door Hoekstra Bouw. In alle gevallen geldt dat wij niet alleen de isolerende maatregelen voor u uitvoeren, maar uw zolder of dak ook afwerken. Dit doen wij met materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor zorgen wij niet alleen voor de vele voordelen voor dakisolatie, maar garanderen wij u ook woonplezier!

Wij kunnen uw dak of zolder op meerdere manieren voor u isoleren. Hierbij is het soort dak voor ons geen enkel probleem, wij hebben namelijk ruime ervaring met schuine en platte daken. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Dak van binnenuit isoleren
  Wanneer wij uw dak of zolder van binnenuit isoleren, zal de ruimte aanvoelen als nieuw! Wij maken hierbij gebruik van hoge kwaliteit voorzetwanden en stuken uw wanden strak. Ook stopcontacten kunnen wij op iedere gewenste plek plaatsen. Wij werken hierbij met Isovlas Reno TG Elegant, wat niet alleen zorgt voor ultiem woongenot, maar ook voor een goede warmte- en geluidsisolatie! Vlas is een duurzaam natuurproduct en vriendelijk voor het milieu, in tegenstelling tot glaswol.
 • Dak van buitenaf isoleren
  Dit kan met oude of nieuwe dakpannen! Een voordeel hiervan is dat u geen ruimte in de woning zal verliezen, een nadeel is echter dat het een grotere investering is vanwege de benodigde expertise en werkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Hoekstra Bouw?

 • Jarenlange ervaring
 • Gespecialiseerd in isolatie
 • Hoge kwaliteit afwerking
 • De beste materialen
 • Vrijblijvende kennismaking
 • Persoonlijk en professioneel

Voor

Voor

Na

Na

Hier ziet u foto’s van een zolder die van binnenuit professioneel is geïsoleerd door Hoekstra Bouw. Wij werken uw zolder hoogwaardig af!

Reviews

Veel tevreden klanten hebben onze dienstverlening beoordeeld. Via Google, maar ook op onze eigen website. Bekijk een overzicht van onze reviews en lees hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren.

Totale renovatie

Hoekstra-bouw heeft een totale renovatie van onze woning gedaan. Ze hebben meegedacht in de totale aanpak, en zijn zeer oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de renovatie is gedaan en de (…)

Renovatievloer

Hoekstra-Bouw heeft eind vorig jaar de benedenverdieping van ons huis uit 1955 voorzien van een goed isolerende renovatievloer. Ook moest een voorzetwandje in onze woonkamer en een deur verwijderd (…)

Verbouwing

We zijn via vrienden in contact gekomen met Marwin. Na een prettig eerste gesprek was het al snel duidelijk dat we met hem verder wilde voor ‘onze verbouwing’. Zijn offertes sloten goed aan bij het budget wat wij in de planning (…)

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

TOP