Winteractie wand, vloer & zolderisolatie:

Wanneer u uw zolder goed isoleert, biedt dat veel voordelen op zowel korte als lange termijn:

 • De energiekosten dalen

Warme lucht in huis stijgt op. Hierdoor verzamelt deze warmte zich op zolder. Wanneer de zolder niet goed geïsoleerd is, ontsnapt de warmte. Door zolder isolatie te plaatsen ontsnapt deze warmte niet en dalen uw energiekosten direct.

 • De woning stijgt in waarde

Het is logisch dat een woning makkelijker verkocht wordt wanneer de nieuwe bewoners minder geld uit hoeven te geven aan energiekosten en meer comfort ervaren. Door uw zolder goed te isoleren stijgt de waarde van uw woning dus aanzienlijk. Daarnaast kan slechte isolatie zelfs nadelig zijn voor de waarde van uw woning. Een Energie Prestatie Certificaat (EPC) geeft het energieverbruik van een woning weer. Wanneer een EPC uw woning laag beoordeelt, zal dit een negatieve invloed hebben op het gedrag van potentiële kopers.

 • De kosten zijn snel terugverdient

In de meeste gevallen verdient zolderisolatie zichzelf terug binnen 3 tot 5 jaar. De precieze terugverdientijd hangt af van de constructie van uw dak en het soort isolatiemateriaal.

Nog sneller terugverdienen?

Isolatiewerkzaamheden die verricht worden aan woningen van minimaal 2 jaar oud worden belast met het lage btw tarief dat in 2019 9% zal bedragen in plaats van het reguliere 21% btw tarief. Dat is in feite een verkapte subsidie van 12%. Het lage btw tarief geldt alleen voor de arbeidskosten

 

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING IN 2019 EN 2020 (20% SUBSIDIE, OP = OP!)

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

-Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)

-Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)

-Gevelisolatie (binnen en buitengevel)

-Vloerisolatie / kruipruimte isolatie

-Bodemisolatie / kruipruimte isolatie

-Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000. (indien 2 subsidiemaatregelen worden genomen).

Wees er snel bij, want op=op

[[[["field13","contains","Met complete afwerking (per m2)"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field8","contains","Ja ik wil met bovenstaande gegevens een offerte aanvragen."]],[["show_fields","field9,field10,field11,field18,field28,field36"]],"and"],[[["field14","equal_to","Dakraam 4 pans met isolatie glas en aftimmering 484\u20ac"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field15","equal_to","Dakraam 6 pans met isolatie glas en aftimmering 726\u20ac"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field16","equal_to","Manchet dakdoorvoer \u20ac60,50"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field40","contains","Met complete afwerking (per m2)"]],[["show_fields","field41"]],"and"]]
1 Step 1

Actie wand, vloer & zolderisolatie
Bereken direct uw prijs!


Vloerisolatie:

Voorzetwanden:
Optioneel:

Zolderisolatie:
Optioneel in combinatie met zolderisolatie:

Prijs inclusief BTW*: €[((((((((field29 * 36.30) +field4 * 26) + field21 * 484) +field22 * 726) +field23 * 60.50) + field6 * 80) +field38 * 60) + field41 * 20)]

(Dit bedrag is inclusief inmeten, restafval afvoer en aftimmering. En exclusief ca 20% subsidie)in een straal van 100 km Steenwijk


*Vraag naar "buren korting"


Gratis warmtescan

Contact
Check
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Hoekstra - Bouw

Energie besparen

Verschillende isolatiemaatregelen

Het isoleren van een woning levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening zetten. Dit kan onder meer door middel van:

 • Dak van buiten isoleren:
  Geschikt voor daken met oude of nieuwe pannen. Een vochtongevoelig en waterdicht isolatieschild zorgt voor een hoge, blijvende isolatiewaarde. Omdat wij aan de buitenzijde werken, heeft u als bewoner maar beperkt overlast. We maken gebruik van een dunne, beperkte opbouwhoogte van 69 mm waar geen aanpassingsgoot voor nodig is.
 • Voorzetwanden:
  Een prima alternatief wanneer een spouw te smal of dicht is voor naïsoleren. De werkzaamheden dienen van binnenuit te gebeuren, waarbij vensterbanken en kantstukken eveneens breder worden. Stopcontacten kunnen hiermee op iedere gewenste plek komen. Bovendien stuken wij de wanden strak.
 • Ramen isoleren:
  Enkel glas of oud dubbel glas zijn de grootste bronnen van warmteverlies. Het is daarom belangrijk isolatieglas aan te laten brengen om alles van uw slaapkamerraam tot een dakraam te isoleren. Dit is een ideale investering.
 • Vloerisolatie:
  Afhankelijk van uw type vloer en de kruipruimte isoleren wij op de meest passende manier om de R-waarde te halen. Uiteraard voeren wij hierbij tevens de inspectie onder uw vloer uit.

Jarenlang continu voordeel

De voordelen van woningisolatie merkt u het hele jaar door. ’s Winters heeft u het binnen warm, terwijl het in de zomer koeler is. Uiteraard heeft u hierdoor eveneens minder stookkosten. Op die manier bespaart u fiks op uw vaste lasten. Hieronder ziet u de gemiddelde kosten en jaarlijkse besparing van enkele isolatiemaatregelen.

Gemiddelde eenmalige kosten (tussenwoning) Jaarlijkse besparing
Dakisolatie € 5.200 € 650
Gevelisolatie € 2.500 € 550
Hoogrendementsglas € 3.500 € 270
Vloerisolatie € 1.800 € 210

 

Hoekstra Bouw staat in de wijde omgeving rondom Steenwijk voor u klaar om uw isolatie te regelen, zodat u snel en tot ver in de toekomst energie en kosten kunt besparen. Maak een afspraak met de specialist door ons te bellen. Vragen stellen kan langs deze weg of via onderstaand contactformulier. We zijn u graag van dienst!

TOP