Referenties en voorbeelden

Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zie hieronder een aantal projecten die we hebben gerealiseerd:

Kozijnen en voordeur

5,0 rating
april 12, 2022

Top gedaan , komt afspraken na, vriendelijk, neemt de tijd om de wensen door te spreken.
Werken netjes en hard . Goed team!

Edu en Ypie Grin

Overkapping bouwen

5,0 rating
juli 17, 2021

Zeer tevreden met wat Marwin en zijn team bij ons hebben gerealiseerd.
Samen overleggen, aanpassingen daar waar gewenst. Het was geen probleem.
Van de ene klus kwam de andere en zo heeft Hoekstra Bouw bij ons veel gedaan.
We bevelen dit team van harte aan!

Arjen en Joke

Daklijsten bekleden en deuren herstellen

4,0 rating
mei 6, 2021

Zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. Marvin is klantgericht, denkt mee en komt met oplossingen. Daklijst ziet er na bekleding met Rockpanel weer super strak uit en de (gerepareerde) deuren functioneren weer naar behoren. Klein materieel ongelukje tijdens de werkzaamheden, maar dat word keurig opgelost. Bij een volgende klus zou ik zo weer zaken doen met Hoekstra.

Ronald Hartman

Reacties:

 • Hoekstra-bouw heeft een totale renovatie van onze woning gedaan. Ze hebben meegedacht in de totale aanpak, en zijn zeer oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de renovatie is gedaan en de klantvriendelijke houding van Hoekstra-bouw.
  Arjen M.
 • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
  Roy Naber
 • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
  Wessel De bruin
 • Prima !
  Margreeth V.
 • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
  Arold Van der Kamp
 • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
  R.E. Helwis
 • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
  JGC Versteege
Score

Geef een review voor onze werkzaamheden!

TOP