Referenties en voorbeelden

Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zie hieronder een aantal projecten die we hebben gerealiseerd:

Plaatsen dakkapel

5,0 rating
maart 20, 2021

Echte vakmensen. Komen hun afspraken na. En leveren echte kwaliteit. En ze denken met je mee.

Gerard Huisman

Dakraam

5,0 rating
maart 22, 2020

Ik was opzoek naar een vakman die een dakraam kon leveren en plaatsen. Waar iedereen het te druk had, en ons ook letterlijk liet zitten zag Hoekstra bouw een oplossing. Maandag besteld vrijdag geleverd en geplaatst. Keurig gedaan een dikke 10 voor de service en het vakmanschap. Alles volgens afspraak en geen moeilijk gedoe.

Kevin klompe

Renovatievloer

5,0 rating
januari 9, 2020

Hoekstra-Bouw heeft eind vorig jaar de benedenverdieping van ons huis uit 1955 voorzien van een goed isolerende renovatievloer. Ook moest een voorzetwandje in onze woonkamer en een deur verwijderd worden. Voor ons was het behoorlijk ingrijpend project, maar dankzij Marwin kon het met goed resultaat afgerond worden. Marwin is een kundig en creatief vakman, die uitstekend met je meedenkt en goed communiceert. Hij komt afspraken prima na, lost probleempjes snel en goed op, en is niet te beroerd om voor zijn klanten een stap extra te zetten. Wanneer we in de toekomst weer eens een aannemer nodig hebben, zullen we zeker weer bij Marwin aankloppen.

Jan Smelik

Reacties:

 • Hoekstra-bouw heeft een totale renovatie van onze woning gedaan. Ze hebben meegedacht in de totale aanpak, en zijn zeer oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de renovatie is gedaan en de klantvriendelijke houding van Hoekstra-bouw.
  Arjen M.
 • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
  Roy Naber
 • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
  Wessel De bruin
 • Prima !
  Margreeth V.
 • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
  Arold Van der Kamp
 • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
  R.E. Helwis
 • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
  JGC Versteege
Score

Geef een review voor onze werkzaamheden!

TOP