Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Het isoleren van een woning levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening zetten.

Krijg een indruk van onze gerealiseerde projecten.


Hoekstra-bouw: úw bouwbedrijf in Steenwijk en omgeving

Welkom bij Hoekstra-bouw, hét bouwbedrijf van Steenwijk en verdere omgeving. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar uiteraard staan we ook voor de zakelijke markt klaar. Bovendien bieden we een totaalpakket, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Een hoogwaardige kwaliteit voor een scherp tarief staat centraal.

Alle diensten onder één dak

Hoekstra-bouw is in 2015 opgericht door Marwin Hoekstra en is ontstaan uit een liefde en passie voor het vak. Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in isolatieverbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Desgewenst kunnen we zelfs de installatiewerkzaamheden en tegelwerkzaamheden voor u verzorgen; bij ons vindt u alle diensten onder één dak.

Offerte of uurloon

Wanneer u ons bouwbedrijf inschakelt, komen we allereerst bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en uw ideeën te bespreken. Op deze manier kunnen we kennis met elkaar maken en kijken of er vanuit beide kanten een klik is. Dit gesprek is dan ook geheel vrijblijvend. Vervolgens kunnen we een offerte voor u opstellen of kunt u in overleg ervoor kiezen om op basis van een uurloon aan de slag te gaan. Wij gaan binnen een straal van 65 kilometer rondom Steenwijk te werk en rekenen geen voorrijkosten. Op werkdagen staan we tussen 08:00 en 17:00 uur voor u klaar. Heeft u een spoedgevalletje? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Neem contact op met bouwbedrijf Hoekstra-bouw als u interesse heeft in een van de bovengenoemde diensten. Dit doet u door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen of door te bellen naar 06 19 40 45 48. Wij zijn úw aannemer in de regio.

Verbouwing

5,0 rating
januari 7, 2020

We zijn via vrienden in contact gekomen met Marwin. Na een prettig eerste gesprek was het al snel duidelijk dat we met hem verder wilde voor ‘onze verbouwing’. Zijn offertes sloten goed aan bij het budget wat wij in de planning hadden voor de werkzaamheden. De verbouwing bestond uit: het doorbreken van muren, het plaatsen van stalen balken, het storten van een fundering, het maken van de daadwerkelijke uitbouw (incl plaatsen kozijn/deuren), de afwerking (isoleren/plaatwerk), het egaliseren van alle samengekomen vloeren, het aansluiten van alle electra en het elegant afwerken van de draagbalken met douglas hout. Daarnaast heeft Hoekstra Bouw al onze gevels voorzien van keralit. Een fikse klus dus! (voor ons althans!). We hebben tijdens deze verbouwing altijd zeer goed contact gehad met Marwin en zijn mannen. Wat ik ook erg kon waarderen was de onderlinge flexibiliteit. Klussen en wensen die op ons pad kwamen konden snel worden uitgevoerd en we hebben elkaar geholpen waar dat nodig/handig was. Ook de nog (kleine) openstaande puntjes werden later perfect afgehandeld door Marwin. Ten slotte: we vonden het ook super dat ze erg met ons meeleefden toen we onverwachts in wat problemen kwamen. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Dit heeft misschien niets met de verbouwing te maken, maar zegt absoluut iets Marwin en zijn mannen. Als je een betrouwbare, prettige en professionele aannemer zoekt: je hebt hem gevonden 🙂

Fam. de Weerd

Schuur lekkage en isolatie

5,0 rating
januari 6, 2020

Vrijdag gesprek gehad voor een offerte, diezelfde dag offerte gekregen en maandag was alles gelijk helemaal klaar 🙂 Dak lekte, compleet dakbedekking vervangen door epdm plus plafond isolatie en nieuwe gipsplaten. Prettig contact, duidelijk over mogelijkheden en zeker een aanrader!

Harm Veenstra

Tevreden klant

5,0 rating
juli 26, 2019

Marwin en zijn collega’s zijn verschillende keren bij mij geweest voor verschillende klussen (fundering, aanbouw en openslaande deuren). Het werk is vakkundig en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Ook de bedragen waren zeer schappelijk.

Het contact met Marwin verliep erg goed. Marwin is prettig in de omgang, betrouwbaar en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Marwin nam voor mij uitgebreid de tijd om mij van advies te voorzien in alles wat betrekking had op mijn woning. Als ik vragen had kon en kan ik altijd bij Marwin terecht.

C. Garretsen

Reacties:

 • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
  Roy Naber
 • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
  Wessel De bruin
 • Prima !
  Margreeth V.
 • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
  Arold Van der Kamp
 • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
  R.E. Helwis
 • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
  JGC Versteege
TOP