Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Het isoleren van een woning levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening zetten.

Krijg een indruk van onze gerealiseerde projecten.


Hoekstra-bouw: úw bouwbedrijf in Steenwijk en omgeving

Welkom bij Hoekstra-bouw, hét bouwbedrijf van Steenwijk en verdere omgeving. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar uiteraard staan we ook voor de zakelijke markt klaar. Bovendien bieden we een totaalpakket, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Een hoogwaardige kwaliteit voor een scherp tarief staat centraal.

Alle diensten onder één dak

Hoekstra-bouw is in 2015 opgericht door Marwin Hoekstra en is ontstaan uit een liefde en passie voor het vak. Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in isolatieverbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Desgewenst kunnen we zelfs de installatiewerkzaamheden en tegelwerkzaamheden voor u verzorgen; bij ons vindt u alle diensten onder één dak.

Offerte of uurloon

Wanneer u ons bouwbedrijf inschakelt, komen we allereerst bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en uw ideeën te bespreken. Op deze manier kunnen we kennis met elkaar maken en kijken of er vanuit beide kanten een klik is. Dit gesprek is dan ook geheel vrijblijvend. Vervolgens kunnen we een offerte voor u opstellen of kunt u in overleg ervoor kiezen om op basis van een uurloon aan de slag te gaan. Wij gaan binnen een straal van 65 kilometer rondom Steenwijk te werk en rekenen geen voorrijkosten. Op werkdagen staan we tussen 08:00 en 17:00 uur voor u klaar. Heeft u een spoedgevalletje? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Neem contact op met bouwbedrijf Hoekstra-bouw als u interesse heeft in een van de bovengenoemde diensten. Dit doet u door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen of door te bellen naar 06 19 40 45 48. Wij zijn úw aannemer in de regio.

Verbouw woonboerderij

5,0 rating
mei 10, 2019

Altijd goed we zijn er erg mee in onze nopjes
Nogmaals bedank voor de vlotte en correcte samenwerking ik raad jullie bij een ieder aan !
Vriendelijke groet familie Valk

Familie Valk

Realiseren van geïsoleerde fundering aanbouw woning

5,0 rating
februari 27, 2019

Gaande een paar bezoekjes en offertes van andere bouwbedrijven bij ons thuis, vooraf aan de klus, viel de keuze eigenlijk meteen al op Marvin Hoekstra. Hij weet waar hij het over heeft, is enthousiast en creatief.
De keuze viel op Marvin, met name door het eerste gesprek waarin we een goede klik hadden.
Tevens bleek hij ook nog eens een prijs af te geven die precies in ons budget paste.
Tijdens het project bleek er in de grond tóch nog het een en ander anders te liggen dan op de oude huis-bouwtekeningen te zien was.
Geen probleem, Marvin schakelt supersnel en werkt moeiteloos samen en heeft de installateur geholpen daar waar nodig.
De klus van de hele fundering van een goede 18m2 is binnen 3 dagen, inclusief leidingwerk en beton storten, geklaard!
In de avonduurtjes hadden we wel wat spitwerk en dergelijke op aanwijzen van Marvin op ieder einde van de dag op ons genomen, maar dat was de deal ook.
Dik tevreden.
Dus, heb je een klus of een mooi project, wees slim en laat Marvin op zijn minst even een kijkje nemen en een offerte maken!

Saskia en Gijsbert Uithol

Verbouw keuken en bijkeuken

4,0 rating
januari 17, 2019

Wij hebben Marwin als aannemer gehad voor de verbouw. Het bleek een goede keuze.
Veelzijdig, meedenkend, met oplossingen komend, betrouwbaar, flexibel en een goed vakman.
We zijn erg tevreden en hebben hem daarom weer uitgenodigd om een grote schuur bij de woning te bouwen.

A en R van Luit

Reacties:

  • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
    Roy Naber
  • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
    Wessel De bruin
  • Prima !
    Margreeth V.
  • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
    Arold Van der Kamp
  • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
    R.E. Helwis
  • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
    JGC Versteege
TOP