Referenties en voorbeelden

Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zie hieronder een aantal projecten die we hebben gerealiseerd:

Mooie gipswanden geplaatst, prettige communicatie

5,0 rating
november 18, 2018

In mijn winkel hebben de mannen in korte tijd alle wanden voorzien van gipsplaten. Een leuke uitdaging in een pand waar geen enkele muur haaks is en er bewerkelijke hoekjes zijn. Alles is prima afgewerkt met een prachtig resultaat. Ook de communicatie verliep prettig en ik zal Marwin van Hoekstra Bouw ook voor toekomstige klussen zeker weer benaderen!

Wilco

Deuren stellen

5,0 rating
augustus 17, 2018

Onze deuren doen het weer. Goed gesteld en geen gerammel meer!

Peter

Mooi tuinhuis gebouwd

5,0 rating
maart 21, 2018

Marwin en zijn team hebben voor ons een heel mooi tuin huis gebouwd, precies naar onze wens. We zijn heel tevreden met het resultaat, maar ook over de aanpak en het overleg!

Jarno en Marrit

Reacties:

 • Hoekstra-bouw heeft een totale renovatie van onze woning gedaan. Ze hebben meegedacht in de totale aanpak, en zijn zeer oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de renovatie is gedaan en de klantvriendelijke houding van Hoekstra-bouw.
  Arjen M.
 • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
  Roy Naber
 • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
  Wessel De bruin
 • Prima !
  Margreeth V.
 • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
  Arold Van der Kamp
 • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
  R.E. Helwis
 • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
  JGC Versteege
TOP