Referenties en voorbeelden

Met vele jaren ervaring in de bouw kunnen wij in principe al uw wensen realiseren. Zo zijn we gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zie hieronder een aantal projecten die we hebben gerealiseerd:

Realiseren van geïsoleerde fundering aanbouw woning

5,0 rating
februari 27, 2019

Gaande een paar bezoekjes en offertes van andere bouwbedrijven bij ons thuis, vooraf aan de klus, viel de keuze eigenlijk meteen al op Marvin Hoekstra. Hij weet waar hij het over heeft, is enthousiast en creatief. De keuze viel op Marvin, met name door het eerste gesprek waarin we een goede klik hadden. Tevens bleek hij ook nog eens een prijs af te geven die precies in ons budget paste. Tijdens het project bleek er in de grond tóch nog het een en ander anders te liggen dan op de oude huis-bouwtekeningen te zien was. Geen probleem, Marvin schakelt supersnel en werkt moeiteloos samen en heeft de installateur geholpen daar waar nodig. De klus van de hele fundering van een goede 18m2 is binnen 3 dagen, inclusief leidingwerk en beton storten, geklaard! In de avonduurtjes hadden we wel wat spitwerk en dergelijke op aanwijzen van Marvin op ieder einde van de dag op ons genomen, maar dat was de deal ook. Dik tevreden. Dus, heb je een klus of een mooi project, wees slim en laat Marvin op zijn minst even een kijkje nemen en een offerte maken!

Saskia en Gijsbert Uithol

Verbouw keuken en bijkeuken

4,0 rating
januari 17, 2019

Wij hebben Marwin als aannemer gehad voor de verbouw. Het bleek een goede keuze. Veelzijdig, meedenkend, met oplossingen komend, betrouwbaar, flexibel en een goed vakman. We zijn erg tevreden en hebben hem daarom weer uitgenodigd om een grote schuur bij de woning te bouwen.

A en R van Luit

Mooie gipswanden geplaatst, prettige communicatie

5,0 rating
november 18, 2018

In mijn winkel hebben de mannen in korte tijd alle wanden voorzien van gipsplaten. Een leuke uitdaging in een pand waar geen enkele muur haaks is en er bewerkelijke hoekjes zijn. Alles is prima afgewerkt met een prachtig resultaat. Ook de communicatie verliep prettig en ik zal Marwin van Hoekstra Bouw ook voor toekomstige klussen zeker weer benaderen!

Wilco

Reacties:

 • Hoekstra-bouw heeft een totale renovatie van onze woning gedaan. Ze hebben meegedacht in de totale aanpak, en zijn zeer oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de renovatie is gedaan en de klantvriendelijke houding van Hoekstra-bouw.
  Arjen M.
 • De jongens van Hoekstra Bouw zijn echte vakmensen. Zeer betrouwbaar en leveren goed werk. Ze denken ook zeer goed mee met de klant. Wanneer zij denken dat er wellicht iets anders kan dan wat de klant in eerste instantie zou willen....gewoonweg omdat dat mooier, beter of praktischer is, zullen ze dit ook bij de klant kenbaar maken. Altijd alles in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze dakkapel en zolderverbouwing dat gerealiseerd is door de jongens van Hoekstra Bouw
  Roy Naber
 • Goed werk geleverd. Alles volgens wat er is besproken. Een extra dingetje doen is ook geen probleem. En dat alles voor een goede prijs.
  Wessel De bruin
 • Prima !
  Margreeth V.
 • Uitstekend werk, goede afspraken en uitstekende service
  Arold Van der Kamp
 • Naar grote tevredenheid hebben wij samen altijd kunnen werken. In de toekomst zal ik mij zeker weer tot Marwin wenden. Dus zeer tevreden.
  R.E. Helwis
 • Allround vakman en een prettige verantwoordelijk persoonlijkheid.
  JGC Versteege
TOP